Mineralogie

Beauty & Skincare gebruikt en verkoopt een prachtige Minerale make-up.

Het geheim van prachtige kleuren, egale dekking en een gezonde, frisse uitstraling? Dat zijn de ingrediënten! Mineralogie Netherlands heeft als uitgangspunt dat make-up je uitstraling op een natuurlijke manier dient te versterken. Deze make-up heeft een unieke samenstelling die de huidtint en het uiterlijk optimaal en op natuurlijke wijze versterkt. De innovatieve minerale make-up is werkelijk goed voor de huid en bevat geen talk, zetmeel, kleurstof of geurstoffen. Daarbij heeft onze foundation – het paradepaard van Mineralogie – een SPF van 26.

 

Stralend en egaal

Ontdek de mineralen die we gebruiken om je huid een natuurlijke, zachte en egale uitstraling te geven. Alle losse ingrediënten die in verschillende verhoudingen in de cosmetica zijn verwerkt zorgen ervoor dat de make-up van Mineralogie de hoogste kwaliteit biedt en de meest veelzijdige en glamorous minerale make-up op de markt is.

  • Bismuth Oxychloride: geeft de minerale make-up een romige en luxe textuur met een langdurig effect.
  • Iron Oxides: Deze oxiden voorzien de cosmetica van kleur en dragen bij aan een koele huid door infrarode straling te blokken.
  • Boron Nitride: verbetert en vergemakkelijkt het aanbrengen van make-up op het gezicht.
  • Mica: bevat de vitamines A en E (anti-oxidanten) verwerkt in de make-up, waardoor een subtiel, licht glanzend effect ontstaat aanvullend op het de zachte, matte finish.
  • Serecite: biedt helderheid aan foundations, bronzers en eye shadows.
  • Ultramarines: creëert rijke, levendige kleuren als paars, blauw, groen, rood en violet.