Willemijn

”Mijn naam is Willemijn en sinds 2015 ben ik de trotse eigenaresse van Beauty & Skincare Schiedam. Een droom die uitkwam, na te zijn begonnen in deze branche, een uitstapje te hebben gemaakt naar het bankwezen, en toch weer terug te keren naar mijn oude passie: schoonheidsspecialiste.

In de salon focussen we ons op zorg, aandacht en eerlijk advies. We gebruiken de beste technieken en nieuwste apparaten, blijven onszelf bijscholen en kunnen we elke man en vrouw helpen zich lekkerder, strakker en gezonder in zijn of haar vel te voelen. Uw uiterlijke verzorging is onze passie.”

Destiny

”Mijn naam is Destiny en ik werk inmiddels al meer dan 12 jaar als schoonsheidespecialiste. Ik werk vanaf 2016 met veel plezier bij Beauty & Skincare Schiedam. Ik ben gespecialiseerd in bodywax, UCW contourwrapping, pedicure, spraytan, massage van lichaam en gezicht.

Ik volg veel trainingen om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mijn doel is dan ook om elke klant in een ontspannen sfeer een goede behandeling te geven en met een tevreden gevoel de salon te laten verlaten.”

Yvette

”Mijn is Yvette sinds september 2017 ben ik werkzaam als Allround schoonheidsspecialiste bij Beauty & Skincare Schiedam. Door de Allround bezit ik verschillende specialisaties zoals:bindweefsel-pincementsmassage, acne, UCW contourwrapping,  spraytan, pedicure en nog diversen andere behandelingen die wij uitvoeren in de salon.

Mensen blij de deur uit laten gaan is wat mijn vak zo leuk maakt. Klantvriendelijkheid en precisie staan bij mij hoog in het vaandel. Graag neem ik de tijd voor onze klanten om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken”.

Jamie

”Mijn naam is Jamie. Ik loop nu bijna een jaar stage bij Beauty & Skincare Schiedam en doe de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Ik heb daardoor gekozen, omdat ik vroeger zelf last van acne had.

Nu heb ik er mijn passie van gemaakt om anderen te helpen met huidproblemen. Ik weet daardoor alles van de huidbehandelingen die we aanbieden. Het is fantastisch om mensen te helpen, zodat ze zich beter voelen.”

Vaneyty

“Mijn naam is Vaneyty, in 2017 ben ik begonnen als stagiaire bij Beauty & Skincare Schiedam.  Ik zit in mijn laatste jaar van mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste. Hierna ga ik mezelf specialiseren in bindweefsel-pincements massage, acne en shiatsu.

Ik heb hiervoor gekozen omdat ik erg geïnteresseerd ben in het verbeteren van de huid en omdat het een heel mooi beroep is. Je ziet dat mensen lekkerder in hun vel gaan zitten en een tevreden gevoel krijgen als ze de behandeling hebben gekregen en dat vind ik mooi om te zien.”