Willemijn

”Mijn naam is Willemijn en sinds 2015 ben ik de trotse eigenaresse van Beauty & Skincare Schiedam. Een droom die uitkwam, na te zijn begonnen in deze branche, een uitstapje te hebben gemaakt naar het bankwezen, en toch weer terug te keren naar mijn oude passie: schoonheidsspecialiste.

In de salon focussen we ons op zorg, aandacht en eerlijk advies. We gebruiken de beste technieken en nieuwste apparaten, blijven onszelf bijscholen en kunnen we elke man en vrouw helpen zich lekkerder, strakker en gezonder in zijn of haar vel te voelen. Uw uiterlijke verzorging is onze passie.”

Yvette

”Mijn naam is Yvette sinds september 2017 ben ik werkzaam als Allround schoonheidsspecialiste bij Beauty & Skincare Schiedam. Door de Allround bezit ik verschillende specialisaties zoals:bindweefsel-pincementsmassage, acne, UCW contourwrapping,  spraytan, pedicure en nog diversen andere behandelingen die wij uitvoeren in de salon.

Mensen blij de deur uit laten gaan is wat mijn vak zo leuk maakt. Klantvriendelijkheid en precisie staan bij mij hoog in het vaandel. Graag neem ik de tijd voor onze klanten om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken”.