Wimpers & Wenkbrauwen

Beauty & Skincare Schiedam heeft verschillende behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen, van verven tot harsen tot extensions, wij geven jou die prachtige blik en gezichtsuitdrukking.

Verven/harsen/ontharen

Ontharen:
Epileren/harsen wenkbrauwen € 15,00

Verven:
Verven wimpers of wenkbrauwen € 14,00
Verven wimpers en wenkbrauwen € 18,50
Verven wenkbrauwen henna € 20,00

Wimperextensions

Wimperextensions geven een mooie, open blik en hebben nauwelijks verzorging nodig. Door uw mooie oogopslag is andere make-up bijna overbodig. Uitgelopen mascara en wimperkrullers zijn verleden tijd met onze wimperextensions! De extensions zijn gemaakt van polyester en zijde. Ze zijn van een hoogwaardige kwaliteit, van anti-allergisch materiaal. Tevens hebben zij een vollere aanzet aan de basis, die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar. U kunt ermee zwemmen, douchen, sporten, de sauna bezoeken, slapen – het is allemaal geen enkel probleem. U heeft er wekenlang plezier van en de complimenten stromen binnen. Na uw eerste behandeling geven wij u advies mee voor thuis, zodat u uw nieuwe wimpers zo mooi mogelijk kunt houden tot aan de volgende opvulbehandeling.

De behandeling duurt ca 90 minuten per set €89,00 voor een one by one set

Opvullen duurt 60 minuten, vanaf €35,00

Wimperlift

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zonder wimper-extensions? Na slechts 1 behandeling van nog geen 45 minuten mooi gekrulde wimpers

Deze methode is geschikt voor alle soorten wimpers. We gebruiken hiervoor siliconen pads die speciaal ontwikkeld zijn om op iedere oogvorm te passen. Bij gebruik van deze siliconen pads krijgt u een mooie vorm en een liftend effect. In tegenstelling tot de veel gebruikte klemmetjes die een onnatuurlijke knik in de wimpers kunnen geven.

Wimperlift           € 45,00
Inclusief verven € 56,50