Permanente make-up

De voordelen van Permanente Make-up zijn een verzorgd uiterlijk en je niet meer druk hoeven maken over je make-up in de ochtend, in het zwembad of tijdens het sporten!
Met veel toewijding, precisie en liefde voor het vak voorzie ik mijn klanten van zo natuurlijk mogelijke (semi) permanente wenkbrauwen en eyeliners. De techniek die ik toepas stem ik af op de wens van de klant, maar ook op wat mogelijk is.
Bv bij de oudere, grovere of vettere huid kunnen geen hairstrokes worden geplaatst. Maar bij de oudere huid staan zachte powderbrows prachtig en bij een grovere of vettere huid is een skin peeling behandeling bij Willemijn een week voor de behandeling perfect om de huid goed voor te bereiden en kunnen powder- of glamourbrows de oplossing zijn. Wil je niet te opvallende wenkbrauwen, dan zijn ultra fijne hairstrokes of heel zachte powderbrows aan te raden. En wil je een natuurlijke maar toch opgemaakte look, dan is de combibrow perfect. Ultra fijne haartjes bij de aanzet die overlopen op een powderbrow naar de staart van je wenkbrauw. Zo is er voor iedere huid een andere techniek.
Bij een behandeling met Permanente Make-up wordt het pigment in de bovenste laag van de lederhuid (dermis of middelste huidlaag) geplaatst. De huid vernieuwd zich doorlopend en de Permanente Make-up vervaagt na verloop van tijd. Dat is ook de bedoeling! De huidstructuur, vorm van het gezicht en ook de stand van de wenkbrauwen verandert naarmate wij ouder worden. Het is niet wenselijk als de wenkbrauwen dan wel voor altijd op dezelfde plaats en in dezelfde vorm op het gezicht zouden staan. Het advies is dan ook om een jaar na de behandeling terug te komen voor een touch-up. De kleur en vorm wordt dan met (in de meeste gevallen) 1 behandeling opgefrist.
Wenkbrauwen zijn bepalend voor de gezichtsuitdrukking en goed geplaatste Permanente Make-up kan het hele gezicht liften en de natuurlijke schoonheid accentueren.Natuurlijk is ieder gezicht anders, daarom bespreken we je wensen en kijken we samen naar de perfecte vorm van de wenkbrauwen, passend bij jou. Voor de behandeling van start gaat worden de wenkbrauwen nauwkeurig gemeten en getekend, zodat je een goed beeld krijgt hoe het er na de behandeling uit zal gaan zien.
Ik werk uitsluitend met de 100% veilige machine, naalden en natuurlijke pigmenten van Clinita. De Clinita kleuren zijn prachtig, kunnen heel mooi vermengd worden tot andere beter bij jou passende kleuren en verkleuren niet grijs of blauw naarmate de tijd verstrijkt.
Omdat er steeds nieuwe technieken worden ontdekt, zal ik met enige regelmaat een opfriscursus of totaal nieuwe master volgen, zodat ik up to date blijf over alles wat met permanente make-up te maken heeft.
Waardoor jij en ik zelfverzekerd aan een behandeling kunnen beginnen.

Ik ben gekeurd en werk volgens de strenge landelijke hygiënevoorschriften van de GGD, waarmee u verzekerd bent van een volledig veilige en hygiënische behandeling.