DS V-Line Collageendraden is de nieuwste trend op het gebied van huidverbetering. Deze behandeling staat bekend om zijn prachtige resultaten voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Zoals de naam het al zegt, bestaan de draden uit pure collageen maar ook uit stamcellen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Heb jij fijne lijntjes en rimpels? Dan is deze behandeling uitermate geschikt voor jou. Hij gaat je helpen om fijne lijntjes en rimpels te vervagen. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Dit proces begint al vanaf je 25e levensjaar. Hoe vroeger je begint met je huid goed te verzorgen, hoe minder rimpels je zult krijgen.

Wat is collageen?
Collageen is een belangrijk lichaamseigen eiwit, wat zorg draagt voor de structuur en elasticiteit van je huid, haar, nagels, spieren, botten en gewrichten. Naarmate we ouder worden maakt je lichaam steeds minder van dit eiwit aan. Waardoor je huid zijn stevigheid verliest en de eerste tekenen van veroudering tevoorschijn komen in de vorm van rimpels.

Hoe werken de DS V-Line collageendraden?
De huid wordt eerst voorbereid door middel van reiniging en een scrub om de poriën te openen, bloedcirculatie te versnellen en om vuil en dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens kan er gekozen worden voor microneedling- of een bindweefselmassage basis. Daarna zullen de collageendraden op maat met een speciale serum in de rimpel aan de opperhuid aangebracht worden. Deze serum lost de draad op, waarmee de rimpel opgevuld wordt door stimulatie voor de aanmaak van de eigen collageen. De huid in de rimpel wordt steviger en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor wordt de rimpel als het ware omhoog gelift en zal de rimpel zachter worden. De behandeling kan toegepast worden voor het voorhoofd, frons, rondom de ogen, neuslippenplooi, hals en decolleté.

De gepatenteerde DS V-Line Collageendraden met een uniek stamcelserum en nanotechniek zijn ontwikkeld door Dilay Sahin uit Istanboel (Turkije) 4 jaar geleden. Tegenwoordig maken 53 landen wereldwijd hiervan gebruik wegens het verbluffende resultaat. Helaas zijn er ook goedkope en nagemaakte draden in omloop. Dus let hier goed op en kies voor kwaliteit!

Het beste resultaat in een kuur
Het advies is om deze behandeling in kuurverband te doen. Hierbij wordt de behandeling 3 keer om de 10-14 dagen uitgevoerd. Daarna adviseren wij 3 keer om de 2 weken een bindweefselmassage en iedere 6 weken een onderhoudsbehandeling wordt gedaan. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat de collageen in de huid zo optimaal mogelijk is.