Baal jij ook zo van je buik, benen billen?

Jij kunt er weer sexy en stralend uitzien!

 • Je bent niet blij met de rolletjes op je buik en je rug. Je zult jou niet zien in bikini op het strand
 • Je durft geen rokjes aan in de zomer omdat je niet wilt dat anderen je knieën zien, of je cellulitis of je te dikke kuiten of enkels.
 • De pijn aan je benen beperkt je in je doen en laten. Een lekkere lange wandeling zit er niet in.
 • Je hebt last van spataderen en rusteloze benen waardoor je niet lekker kan slapen.
 • Je hebt lipoedeem; vetophopingen in je benen, vermoeide, pijnlijke benen en een cellulitishuid.

Bij de behandeling met de Linfopress zal je huid strakker worden en in omtrek verminderen. De pijn in je benen, van je spataderen en je rusteloze benen wordt minder. De rolletjes op je buik en rug worden minder.
Je kunt weer genieten van een wandeling en nog mooier, JIJ durft eindelijk dat rokje weer aan! En zelfs die bikini op het strand komt in zicht.
JIJ durft naar jezelf te kijken in de spiegel en wordt daar eindelijk blij van!
Door middel van lymfedrainage worden je afvalstoffen afgevoerd waardoor je je beter zult voelen.
Bij lipoedeem ervaar je verlichting van de pijn en omvangvermindering.

Een klant die 10 keer is behandeld in de Linfopress, kan volgende restultaten verwachten: strakkere huid en aantal centimeters afname, zelfs tot een hele kledingmaat!

 • Je cellulitis zal sterk verminderen
 • Je huid wordt strakker
 • Je omvang in centimeters neemt af
 • Je benen voelen minder zwaar en pijnlijk aan bij lipoedeem
 • Je spataderen geven minder last en worden minder zichtbaar
 • Je rolletjes op je buik en rug worden minder
 • Je afvalstoffen worden afgevoerd waardoor je je beter gaat voelen Je wordt zelfverzekerder en kijkt graag naar jezelf in de spiegel

Wij hebben al bijna veel cliënten begeleid bij hun afslanktraject en onze cliënten lieten ons weten dat ze graag nog hulp en ondersteuning wilden bij de plaatselijke problemen die niet op te lossen zijn met het verliezen van de kilo’s.
We zijn op zoek gegaan naar een manier waarbij we op verantwoorde wijze die problemen aan kunnen pakken en uitgekomen bij de Linfopress.

Linfopress

Deze behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt. Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling.

Wat is en wat doet de Linfopress:
Linfopress Evolution PRO is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.

zorgt voor:

 • Snellere afvoer van lichaamsvet na een cryolipolyse behandeling
 • Afvoer van vochtophoping/oedeem
 • Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • Stimulatie van de bloed-en lymfecirculatie
 • Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Activeert de stofwisseling
 • Omvangvermindering benen en buik bij overgewicht
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
 • Verlichten van (spier) pijnen
 • Meer energie
 • Een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk

Werking Linfopress

Circulatiesysteem:
De peristaltische lichaamsmassage van de Linfopress verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven. De bloedcirculatie verbetert, de vermindering van vocht en afvalstoffen wordt beter en verse zuurstof bereikt de huidcellen

Spijsverteringssysteem:
Linfopress masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem:
De verwijdering van afvalstoffen, ook als er geen afslanktraject loopt, is veel beter. Hierdoor zal ook je weerstand verhoogd worden en gaat het afslanken sneller.

Spieren:
Je spieren worden gemasseerd. De bewegingen ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.

Huid:

De linfopress zort voor een betere doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor gaat de huid er beter uitzien en voelt beter aan. Je huid wordt strakker en steviger.

Behandeling met de Linfopress:
Het is een veilige, snelle behandeling.  Er wordt voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het is een erg aangename en ontspannende behandeling. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

In kuurvorm naar het gewenste resultaat:
In een kuur zijn er 2 behandelingen per week en 5 weken, daarna wordt gekeken of het resultaat naar tevredenheid is of dat er meer behandelingen nodig zijn. Na de kuur is het verstandig om eenmaal per 2 weken te komen voor onderhoud.

Verschil Linfopress met andere drainage:
De Linfopress is uniek in zijn soort door de gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de Linfopress uniek uitgerust met de Pre-Therapie (open maken van de lymfeknopen in de liezen) voor beter resultaat! Zonder het openmaken van de lymfeknopen, kunnen de afvalstoffen niet door het lymfesysteem worden afgevoerd.

Maak snel je afspraak voor een proefbehandeling. Mocht je na de proefbehandeling door willen gaan, dan stellen we samen met jou een behandelplan op. We kijken naar je gewicht, voeding en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn.

Veelgestelde vragen:

Wat als ik door onvoorziene omstandigheden niet iedere week behandeld kan worden?
Er is een kans dat het resultaat dan minder zal zijn, maar we kijken dan samen naar een oplossing na afloop van de behandeling.

Ik heb het al zo druk, neemt de behandeling veel tijd in beslag?
Nee, de behandeling neemt 2 maal per week een uurtje van je tijd in beslag. Maar doordat het ook een hele fijne en ontspannende behandeling is, kun je de rest van de dag weer beter aan.

Is de behandeling duur?
Wat is duur? Als jij weer in de spiegel durft te kijken, je rokje weer aan durft, centimeters kwijt bent, minder last hebt van je spataderen, wat is dan duur? De behandeling is iedere cent dubbel en dwars waard!

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is niet pijnlijk, maar juist ontspannend, dat is een extra bonus

Moet ik een speciaal voedingsprogramma volgen?
Je krijgt van ons een voedingsschema mee met de hoeveelheden die je per dag het beste kan eten. Verder is het belangrijk om veel te drinken voor extra afvoer van de afvalstoffen. Mocht je overgewicht hebben en daarbij geholpen willen vraag het ons gerust bij je behandeling. Het is wel belangrijk dat je niet aankomt tijdens de behandeling, we wegen je vooraf en na de behandeling. Je kunt je voorstellen dat je zo goed als geen resultaat zult behalen als je teveel vet en suiker eet en te weinig water drinkt.

Is het resultaat blijvend?
Het resultaat is blijvend bij onderhoud. Vergelijk het met sporten, als je daarmee stopt raak je je conditie en opgebouwde spierkracht weer kwijt. Dit apparaat is echter zo prettig dat je met plezier tweemaal per maand wilt komen voor onderhoud, zodat je kunt blijven genieten van mooiere strakkere buik en benen.

Wat is lymfedrainage?
Bij lymfedrainage worden de afvalstoffen in je lichaam versneld afgevoerd, waardoor je meer weerstand hebt.

Is er nazorg?
Mocht er iets zijn na de behandeling waarover je graag meer wilt weten, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kijken dan samen wat er aan de hand is.

Zijn er contra-indicaties?:
Ja, die zijn er: Behandeling kan niet plaats vinden bij: Pijn of gevoelloosheid, hartritme stoornis en verstopte aderen, trombose en/of ontstekingen van de aderen, afstervend weefsel, ontstekingen van de huid, wondontsteking, recente huidtransplantaties, kanker, epilepsie, pacemaker of problemen aan de luchtwegen.