Me line is de eerste en daarnaast enige productlijn die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie en is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel.

Deze behandeling bestaat uit een kuur van 3 of 5 behandelingen om de 4 tot 6 weken. De 1e,3e en 5e  behandeling zijn peelende maskers die het pigment naar boven halen en verhelderen, hierdoor kan het zijn dat de pigmentvlekken de eerste dagen na de behandeling eerst donkerder worden en dan pas lichter. Houdt er rekening mee dat je huid 3 tot 7 dagen kan gaan vervellen na deze behandeling.

De 2e en 4e behandeling is een behandeling met de needlingpen die het diepere pigment transparant gaat maken, zodat het pigment op langer termijn niet terug kan opkomen.
Zonder het gebruik van de Me Line thuisproducten starten wij geen kuur. Dit doen we om het optimale resultaat te behalen.

 

Resultaten MeLine

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Na de behandeling gebruik je een nacht product om het resultaat te onderhouden en na 8 maanden kan de Me Line behandeling indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen. Wij raden aan om gedurende andere huidbehandelingen altijd de Me Line te gebruiken om zo eventueel pigment te onderdrukken.