LPG Endermologie®
Endermolift behandelingen richten zich op het onderhuids bindweefsel. Met behulp van apparatuur van LPG Endermologie® wordt een intensieve vacuümtechniek toegepast die de huid aanzuigt, omhoogtrekt en op- en afrolt. Dit verbetert de doorbloeding, stimuleert de aanmaak van collageen en versnelt de stofwisseling in de cellen. De behandelingen zijn pijnloos, 100% natuurlijk en hebben indrukwekkende resultaten tot gevolg.

De voordelen van LPG Endermologie:

•    Verstevigt en vermindert rimpels
•    Versnelt de stofwisseling in de cellen
•    Stimuleert de aanmaak van collageen
•    Verbetert de doorbloeding voor een stralende huid

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor een gezonde en vitale huid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen. Op een 100% natuurlijke wijze reactiveren en stimuleren we de cel functies dat deze weer kunnen functioneren als vanoudsDe rimpels vullen

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

De teint verhelderen

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

De huid verstevigen

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- lip- en kin plooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

Dubbele kin verkleinen (vetten laten afnemen)

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastine weefsels.

Wij bieden naast de gezichtsbehandelingen ook LPG Endermologie behandelingen voor het lichaam. (cellulite, vet en versteviging)