"Uw huid, onze passie"

Beauty & Skincare Schiedam biedt een enorm breed scala aan behandelingen voor gezicht en lichaam. In de salon werken wij met de beste huid-verbeterende producten, technieken en de nieuwste apparatuur.

We hebben verder een klein hecht team bestaande uit 2 vaste medewerkers Willemijn en Jenthe, tevens zijn wij een leerbedrijf en is er ruimte voor een stagiaire. We zijn leergierig en blijven onszelf ontwikkelen door regelmatig trainingen en workshops te volgen.

Komt u voor het eerst in de salon dan starten wij altijd met een intakegesprek. Naar aanleiding van de intake en de eerste behandeling geven wij een eerlijk en deskundig advies over hoe wij, vooral samen de huid kunnen gaan verbeteren.
Ons doel is dan ook dat u tevreden en stralend de deur uitloopt en enthousiast bent geworden over onze samenwerking.
 
Willemijn Lomeijer, eigenaresse en schoonheidsspecialiste.

Als schoonheidsspecialiste streef ik naar ontspanning en huidverbetering voor gezicht en lichaam. Professionaliteit, aandacht, hygiëne en service staan bij mij hoog in het vaandel!
 
 
Ik ben Jenthe en ik werk sinds de zomer van 2021 bij Beauty & Skincare Schiedam.

Destijds ben ik begonnen als stagiaire, maar inmiddels werk ik volledig mee als gediplomeerd schoonheidsspecialiste! Mijn grootste passie in het vak is huidverbetering zoals peelings, massage, needling en microdermabrasie. Ik wordt ontzettend enthousiast van de prachtige resultaten en stralende gezichten die ik elke dag zie. Daarom vind ik de gezichtsbehandelingen van onze prachtige merken ook het leukste om te doen. Daarnaast ben ik ook pedicure.