DS V-LINE collageen draad Naarmate we ouder worden produceert ons lichaam steeds minder collageen waardoor de huid zijn stevigheid gaat verliezen en de eerste rimpels beginnen te ontstaan. Met de collageen draden gaan we werken op de stimulering van de eigen collageen aanmaak, dit is wel afhankelijk van diverse factoren. Met de DS V-Line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. Deze draad zakt door de speciale formule in de rimpel en stimuleert de collageen aanmaak in de rimpel. Deze behandeling is Hot & Trendy om zijn mooie resultaten.

Nimue is een derma-cosmeceutical afkomstig uit Zuid-Afrika. Het merk bevat actieve ingrediënten die het vermogen hebben om op korte termijn zichtbare resultaten te boeken. Nimue is zowel een Nimue alternatief voor injecties bij huidverjonging en anti-aging als preventief bij specifieke huidproblemen.

PH-formula is de eerste pharma-cosmeceutical die het resultaat is van een innovatie combinatie van pharma-cosmeceuticals binnen de medische wereld. Combinaties van medische ingrediënten geven oogverbluffend resultaat zonder onaangename complicaties. Pre-en post producten zorgen voor beter resultaat, voorkomen sociale ongemakken en geven een comfortabel gevoel aan de huid.

HydoPeptide De unieke combinaties van Peptiden versterken het fundament van je huid en laat je huid haar jeugdige uitstraling weer terug krijgen. HydroPeptide werkt tegen fijne lijntjes & rimpels, gevoelige huid, huidverslapping, zonschade en pigment(vlekken), droge/gedehydrateerde huid en de acne huid. HydroPeptide gebruikt de principes van epigenetica, om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing AAN te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid UIT te schakelen

Dr K Dermal Health Care Een nieuw medisch-cosmeceutisch merk dat als pionier in de wetenschap voor optimale huidgezondheid staat.

De intolerantie voor veel externe factoren heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen, zoals allergieën en eczeem enorm doen toenemen. Dit is meestal het gevolg van een defecte huidbarrièrefunctie.

Dr K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en pro-biotisch huidvernieuwingssysteem, dat wetenschappelijk is ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid te verbeteren op alle aspecten van de basale lagen tot de microbiotica van de huid. Met passie voor de wetenschap en de anatomie van ons vitale orgaan, de huid, behandelt Dr K huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem en chronische roodheid.

De focus van Dr K Dermal Health Care ligt, met continu wetenschappelijk onderzoek als basis, op de ontwikkeling van innovatieve pre- en probiotische huidvernieuwingssystemen.

De reeks dermaceutische producten is anders dan alle andere producten, die in de huidverzorgingsindustrie geïntroduceerd zijn en biedt de professional de gelegenheid om de hoogst haalbare resultaten te bereiken met behoud van een uitstekende gezondheid van de huid.

Het is een kleine, compacte lijn, die bestaat uit één professionele behandeling en 7 verkoopproducten. Het is een goede aanvulling op onze bestaande merken gericht op specifieke huidproblemen.

Me Line is de eerste en daarnaast enige productlijn gespecialiceerd in alle soorten hyperpigmentatie ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype ,pigmentsoort of lichaamsdeel

THOCLOR LABS SKIN SERIES Thoclor heeft twee producten op basis van ons eigen immuun molecuul HOCL, die bij uitstek geschikt zijn als ondersteuning na een intensieve behandeling en bijdragen aan huidverjonging. Behandelingen zoals laser, dermabrasie, chemische peelings, needlen en harsen blijven in populariteit groeien. Dit zet druk op de professional om voor elk individu het best mogelijke resultaat te behalen ondanks de verschillende verwachtingen van de cliënt en de problemen die veroorzaakt worden door hun specifieke huidtype.

THOCLOR GF1 AFTERCARE biedt fantastische voordelen. Het gebruik reduceert de downtime tot bijna nul en is te gebruiken op een open huid. Het voorkomt ontstekingen, opent poriën, beëindigt infecties en versnelt de genezing van de huid.

THOCLOR GF2 SKIN REJUVENATION is te gebruiken op een dichte huid. Dagelijks gebruik na het reinigen van de huid vóór de lotion of conditioner zorgt voor een tot 60% verhoogde opname van werkstoffen, die daarna aangebracht worden. Het resultaat is verjonging, rimpelvermindering en een betere hydratatie van de huid.

De Fusion Pen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie.

De Fusion Pen behandeling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Fusion Pen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Power ampullen

De krachtige, zuivere en steriele ampullen voor de Monopen voldoen aan alle vereisten, waardoor ze 100% veilig zijn bevonden. De sterke concentraties geven de huid als het ware nieuw energie en daadkracht bij het gezond worden en het verjongen van celdeling.

Ongeacht of men volume, verstrakking, compactheid of een fijnere huidstructuur wilt, voor alle huidproblemen is er de ultieme oplossing!

Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. Mineralogie is gezonder doordat er geen talk, kleur- en parfumstoffen inzit en voorkomt daardoor vroegtijdige veroudering van de huid. Mineralogie verfijnt de poriën, geeft je een egalere, natuurlijker aanziende huid en veel minder kans op irritaties. Mineralogie is geschikt voor de gevoelige, acne-, en rijpere huid doordat de mineralen versmelten met de huid en verzorgend is door de bijzondere formule van plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen. Aanbevolen door huidtherapeuten, make-up artists en visagisten.
Baggyshop is een label dat gerund wordt door een klein, hecht team met een passie voor tassen. Zij importeren echt lederen tassen gemaakt van hoog kwalitatief Italiaans leer. De tassen van Baggyshop worden met de grootste zorg geselecteerd, getest en vervolgens geproduceerd. Inmiddels is Baggyshop uitgegroeid tot een bekend label