Merken

Nimue is een derma-cosmeceutical afkomstig uit Zuid-Afrika. Het merk bevat actieve ingrediënten die het vermogen hebben om op korte termijn zichtbare resultaten te boeken. Nimue is zowel een Nimue alternatief voor injecties bij huidverjonging en anti-aging als preventief bij specifieke huidproblemen.

PH-formula is de eerste pharma-cosmeceutical die het resultaat is van een innovatie combinatie van pharma-cosmeceuticals binnen de medische wereld. Combinaties van medische ingrediënten geven oogverbluffend resultaat zonder onaangename complicaties. Pre-en post producten zorgen voor beter resultaat, voorkomen sociale ongemakken en geven een comfortabel gevoel aan de huid.

Me Line is de eerste en daarnaast enige productlijn gespecialiceerd in alle soorten hyperpigmentatie ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype ,pigmentsoort of lichaamsdeel

Corpolibero Botoage Deze complete anti-rimpelverzorging is een natuurlijke vervanger voor botuline-injecties en biedt een minder drastisch en minder invasief alternatief voor injecties. De behandeling bestaat uit een verzorging op basis van oligopeptiden die verkregen zijn door biotransformatie van proteïnen uit de zaden van de Hibiscus esculentus.

EXPERT IN ANTI-AGING UIT JAPAN 

Forlle’d is pionier in nanotechnologie en brengt de Nobelprijs winnende technologie tot uiting in huidverbetering. Deze techniek verkleint moleculen naar nanomoleculen. Moleculen van laag moleculair hyaluronzuur en platinum in combinatie met geïoniseerde essentiële mineralen geven Forlle’d de ongeëvenaarde mogelijkheid om werkstoffen diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Ze zijn klein genoeg om door het basale membraan te dringen, maar niet klein genoeg om de bloedvaten binnen te dringen. De werkstoffen van Forlle’d komen dus wel in de dermis terecht, maar níet in de bloedbaan.

Met als resultaat: vermindering van rimpels: versteviging van de huid en verbetering van de huidstructuur.

Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. Mineralogie is gezonder doordat er geen talk, kleur- en parfumstoffen inzit en voorkomt daardoor vroegtijdige veroudering van de huid. Mineralogie verfijnt de poriën, geeft je een egalere, natuurlijker aanziende huid en veel minder kans op irritaties. Mineralogie is geschikt voor de gevoelige, acne-, en rijpere huid doordat de mineralen versmelten met de huid en verzorgend is door de bijzondere formule van plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen. Aanbevolen door huidtherapeuten, make-up artists en visagisten.

Baggyshop is een label dat gerund wordt door een klein, hecht team met een passie voor tassen. Zij importeren echt lederen tassen gemaakt van hoog kwalitatief Italiaans leer. De tassen van Baggyshop worden met de grootste zorg geselecteerd, getest en vervolgens geproduceerd. Inmiddels is Baggyshop uitgegroeid tot een bekend label

Kaschka Büker  (1971) is gepassioneerd ontwerpster van sieraden en accessoires. Kaschka, geboren in Duitsland, heeft de opleiding Grafische Vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam succesvol afgerond.

Op 9 april 2014 is Kaschka begonnen met sieraden maken. Ze begon met het maken van hangertje aan een ketting maar inmiddels is zij een paar collecties verder die gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit 925 sterling zilver of die verzilverd/verguld zijn.

De ontwerpen van haar sieraden ontstaan vanuit haar creatieve kijk op vormen. Ontwerpen waar vol liefde aan wordt gewerkt. De mooie dingen van het leven vertaalt ze naar haar collecties. De sieraden zijn stoer, elegant of klassiek of een beetje van alle drie.

Kettingen, ringen, oorbellen en armbanden, ze ontwerpt ze onder de merknaam k'aschka: k'aschka handmade jewellery.