[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Acne

Informatie over acne

Acne is een veel voorkomend probleem: 85-100% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Aan de basis van het ontstaan van puistjes of acne ligt een overmatige talgproductie.
Wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat, er mede onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. De bacterie propionibacterium acnes zorgt voor een ontsteking in die verstopte porie en dit resulteert uiteindelijk in het ontstaan van een puistje.

Consult

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Advies over acne

Voor de huid met (lichte) acne is een goede huidverzorging erg belangrijk. Verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen acne verergeren en in sommige gevallen zelfs veroorzaken. Goede huidverzorgingsproducten bevatten geen parfum, geen alcohol en geen irriterende bestanddelen.
Voor de vette huid is het verder van belang dat huidverzorgingsproducten de talgkliertjes niet verstoppen. Merkwaardig genoeg is het ondanks de vele producten op de markt niet gemakkelijk om goede producten te vinden. Onze schoonheidsspecialiste kan u hierin een goed advies geven.

Voor wie zijn de behandelingen geschikt?

De behandelingen bij Beauty & Skincare Schiedam zijn geschikt voor jong en oud, en voor zowel dames als heren. Iedereen die last heeft van mee-eters, pukkeltjes en puistjes, grove poriën, onzuivere huid en ontstekingen kan voor een specialistische behandeling bij ons terecht.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de behandeling. U heeft al een reinigende behandeling 45 minuten € 42,50
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Behandelmogelijkheden

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/Biopeeling-1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”on” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” url=”/neoderma-bio-peeling/”] [/et_pb_image][et_pb_button admin_label=”Knop” url_new_window=”off” button_text=”Neoderma Bio-Peeling” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ custom_css_main_element=”width: 100%;” button_url=”/neoderma-bio-peeling/”] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/anti-aging-1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”on” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” url=”/microdermabrasie/”] [/et_pb_image][et_pb_button admin_label=”Knop” url_new_window=”off” button_text=”Microdermabrasie” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ custom_css_main_element=”width: 100%;” button_url=”/microdermabrasie/”] [/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/Penta-salaic-peel_02-2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”on” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” url=”/nimue/”] [/et_pb_image][et_pb_button admin_label=”Knop” url_new_window=”off” button_text=”Nimue behandelingen” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ custom_css_main_element=”width: 100%;” button_url=”/nimue/”] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Veel gestelde vragen over acne

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hoe ontstaat acne?

Acne is een ontsteking van de talgklierfollikel. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat.

Wat zijn de verschijnselen?

Acne wordt gekenmerkt door mee-eters, rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Een onderhuidse ontsteking kan na genezing lelijke littekens achterlaten op de huid (Meta therapie).
Het zelf uitknijpen van puistjes of krabben werkt ontstekingen in de hand.

 Welke verschillende soorten acne zijn er?

Acne vulgaris is de acne die ontstaat in de puberteit. Bij sommige vrouwen treedt ongeveer een week voor de menstruatie een verergering van de acne op door hormonale schommelingen. Ook kan acne verergeren tijdens de zwangerschap.
Acne conglobate is een ernstige vorm van acne die voornamelijk bij mannen voorkomt en vaak lang na het twintigste jaar blijft bestaan. De ontstekingen verlopen veel heviger dan bij acne vulgaris.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Komt acne alleen in het gezicht voor?

Acne komt meestal op het gezicht voor, maar soms ook op ongewone plaatsen zoals de oksels, de liezen en op de billen en de rug. Meeëters vormen een belangrijke aanwijzing dat het om acne gaat. De steeds terugkerende ontstekingen kunnen voor veel ongemak zorgen.

Wat kunt u zelf aan acne doen?

Eén behandeling in ons Instituut is niet voldoende om de acne volledig te laten verdwijnen. Het is heel belangrijk om thuis de huidverzorging voort te zetten. Onze huidspecialisten adviseren u hier uitgebreid over tijdens en na de behandeling.

Wordt een behandeling vergoed door mijn verzekeraar?

Ons instituut is lid van de ANBOS en bovendien gecertificeerd voor acnébehandelingen. Daarom vergoeden diverse zorgverzekeraars onze acnebehandelingen. Neem hiervoor zelf contact op met uw verzekeraar. Indien de behandeling wordt vergoed, ontvangt u na een aantal behandelingen een declaratieformulier.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]