[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2017/02/straightawaybekers2-300×244-2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Afvallen

Het Straight away dieet is een zeer effectieve manier om af te vallen. Het Straight away dieet bevat hoogwaardige eiwitten en drie maaltijden van Straight away leveren alle vitamines en mineralen die uw lichaam dagelijks nodig heeft. Het Straight away dieet vervangt al uw normale voeding. Elke dieetmaaltijd bevat ca 200 calorieën. Dit lage calorieniveau heeft tot gevolg dat je snel afvalt en dus in een korte tijd je streefgewicht zal bereiken.
 

“Per dag gebruik je drie producten, niet meer, maar ook niet minder.”

De samenstelling kun je zelf bepalen, met keuze uit shakes, soepen, pap en repen. De sleutel tot het succes van het Straight away Dieet vormt het lage percentage koolhydraten. Het lichaam slaat energie in twee verschillende vormen op: als vet en als koolhydraten (in de vorm van glycogeen). Het is nu juist dit vet, dat u voorgoed wilt kwijtraken wanneer je op dieet gaat. Het lichaam zal echter eerst de opgeslagen koolhydraten gaan opmaken. Als die volledig zijn opgebruikt, spreekt het lichaam de vetvoorraad aan, die je zelf ook graag ziet verdwijnen.
De kleine hoeveelheid koolhydraten in het Straight away dieet wordt snel door het lichaam als energie gebruikt. Aangezien die niet toereikend is om alle benodigde energie te leveren, wordt het lichaam gedwongen alle opgeslagen koolhydraten op te gaan maken. Na het Straight away dieet ongeveer drie dagen te hebben gevolgd, is deze koolhydraten voorraad uitgeput en moet het lichaam overgaan tot het gebruik van de andere energievoorraad, het overtollige vet. Deze toestand waarin het overtollige vet wordt verbrand noemt men Milde Ketose.
 
De Milde Ketose heeft een aantal voordelen:

  • Het brengt een gevoel van welzijn teweeg
  • Het beschermt tegen het verlies van spierweefsel
  • Het onderdrukt het hongergevoel aanzienlijk
  • Het gebrek aan honger maakt het weer gemakkelijker om de verleiding te weerstaan om weer wat te eten
  • Bovendien geeft het je het gevoel de situatie in de hand te hebben
  • Je slaapt vaak dieper

Deze voordelen, gekoppeld aan het bemoedigende gewichtsverlies, meer energie en onze begeleiding, maken het u gemakkelijker om met het dieet door te gaan. De begeleiding tijdens het dieet, de afbouw en opbouw is geheel gratis.
 

De eerste dagen dat je het Straight away dieet volgt, kunnen moeilijk zijn. We zullen je uitleggen hoe je eventuele problemen, die zich bij het volgen van een dieet kunnen voordoen, kunt voorkomen. Mochten er toch moeilijkheden ontstaan, dan zullen we adviseren hoe je die het beste kunt oplossen. Wekelijks spreken wij met elkaar af om je goed gemotiveerd te houden, te wegen, het geven van adviezen en een klankbord te zijn. Daarnaast zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen en of moeilijke momenten.
Regelmatig contact zal je helpen het dieet met succes te blijven volgen. Wanneer je je streefgewicht nadert, zullen we je uitleggen hoe je je nieuwe, slankere figuur kunt behouden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]