[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/Biopeeling-light.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Bio-peeling light treatment

Omdat de Neoderma Bio-Peeling beschouwt kan worden als een therapie, is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Neoderma huidverzorgingsproducten thuis voor de klant noodzakelijk. De ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling zelf.
Voor de behandeling van couperose en rosacea
Deze behandeling is een mildere versie van de Bio-Peeling en is daardoor uitermate geschikt voor de extreem gevoelige, allergische huid en kan worden toegepast bij couperose en rosacea.
Zowel de Bio-Peeling als Bio-Peeling Light kunnen als een losse behandeling of in een kuurverband geadviseerd worden. De Bio-Peeling Light kan 1 keer per week toegepast worden en kan in combinatie gedaan worden met alle overige behandelingen van Neoderma.
Speciaal aanbevolen zijn de Neoderma Apaline Soothing Treatment en Apaline huidverzorgingsproducten.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Per behandeling 60 minuten € 75,00
Kuur 3 behandelingen € 199,00
Samen met een apalane treatment
Per behandeling 90 minuten
€ 120,00
Kuur 3 behandelingen: € 249,00
   2 maal bio-peeling en 1 maal apaline treatment  
Kuur 3 behandelingen: € 329,00
   3 maal bio-peeling en apaline treatment

 
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]