[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Universal Contour Wrapping

Voel het verschil! De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten(als detox behandeling), wordt Universal Contour Wrap vooral omwille zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies. Versteviging en verstrakking! 
Het is niet ongewoon dat u na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. Tevens lever ik cosmetisch maatwerk doordat ik tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kan behandelen.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/Logo-Full-Colour-HR.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De Universal Contour Wrap

 • Werkt op plaatsen waar omvangvermindering moeilijk is
 • Is een geweldige start voor een vermageringskuur
 • Maakt striemen en littekens minder zichtbaar
 • Werkt de vorming van cellulite tegen
 • Is er voor iedereen die geen verblijf gunt aan toxische stoffen in het lichaam
 • Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap of groot gewichtsverlies
 • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
 • Heeft al zijn werkingen ook bij slanke mensen
 • Is er voor iedereen die er goed uit wil zien – snel!

 
Een revitaliserende behandeling
De elastische wikkels welke gedrenkt zijn in een zeekleioplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De wikkels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft na een behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap gaat men zich lekker in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in twee uur voltooid. Een meetbaar verschil.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/body1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/body2.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Mijn advies voor een gezonder en slanker lichaam. 
Ik raad iedereen een kuur van drie behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulite is. De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden. Niettemin blijvende gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken neemt u dan contact op met onze salon.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij” make_fullwidth=”on” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Introductie

UCW Chrysalis is een geheel nieuwe machine die de UCW Classic behandeling een stap verder brengt; het combineert het Classic huidverstevigingseffect met spierverstrakking en vorming in slechts één eenvoudige behandeling. Deze combinatie van behandelingen is uniek voor Universal Contour Wrap.
Deze bijzondere innovatie betekent de geboorte van de  “Classic Elite” behandeling, die resulteert in minder behandelingstijd.
 

Classic Elite

Voordat u  wordt gewrapped worden de electro-stimulatie banden van Chrysalis op strategische punten rond het middel, de maag en de dijen geplaatst. Daarna wordt de client gewrapped en in de Chrysalis warmtedeken gelegd voor een intensieve, maar zeer relaxte behandeling van 35 minuten.
De feiten:

 • Classic Elite geeft dezelfde garanties als de Classic behandeling.
 • Classic Elite heeft 35 minuten behandeltijd in plaats van 60 minuten Classic.
 • De gebieden die met electro-stimulatie zijn behandeld, vertonen meer stevigheid en slankheid dan wanneer alleen de Classic behandeling wordt gegeven.
 • UCW wrap i.c.m. Chrysalis; 100% van de proefpersonen bevestigden dat de Classic Elite behandeling is een meer comfortabele en prettige ervaring.
 • UCW wrap i.c.m. Chrysalis; 100% van de proefpersonen gaf aan dat zij een meer opmerkelijke en meetbare verschillen voelden dan bij de originele Classic behandeling.
 • met Classic Elite wordt de client direct in Chrysalis gelegd zonder eerst het vinyl pak en de laarzen aan te trekken. Ook dat bespaart tijd.
 • Chrysalis behoeft niet alleen te worden gebruikt met UCW Classic; Het kan worden ingezet als een op zichzelf staande behandeling of kan als aanvulling worden benut op de meeste huid- en Spa producten.
UCW Classic Elite Treatment 90 minuten ( incl. Chrysalis) € 105,00
Kuur UCW Classic Elite Treatment  3 behandelingen € 265,00

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/witvlak.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]