[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2015/11/eve_taylor.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Eve Taylor

Eve Taylor is de naam van een vrouw, die bekend staat als een autoriteit op het gebied van Aromatherapie. Ze wordt gezien als een pionier op het gebied van de professionele aromatherapie. Vandaag de dag worden haar manier van opleiding en technieken wereldwijd gebruikt. Ze heeft in Engeland een koninklijke onderscheiding gehad voor haar verdiensten in de beauty industrie. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam en nog steeds bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en trainingstechnieken. Eve Taylor heeft een nieuwe techniek ontwikkeld om uit te zoeken wat voor effect de fysieke en emotionele toestand van een persoon heeft op de behandeling van huidaandoeningen. “System of Analysis” is een drie dimensionale benadering en wordt gebruikt om de oorzaak van een probleem op te sporen. Elk deel van het lichaam beïnvloed de andere en als je de oorzaak van een probleem vindt helpt dit de balans te herstellen.
Eve Taylor Aromatherapie voor gezicht- en lichaamsverzorging is zeer resultaatgericht met direct zichtbaar effect en zeer betaalbaar maar vooral vertrouwd. Het bevat geen parabenen, paraffine en minerale oliën.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]