[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_color=”#e8e8e8″]

Meta Therapy

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één -100% natuurlijke!- unieke methode voor:

  • Huidverjonging
  • Huidverbetering
  • Hydrateren
  • Herstellen

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.
De behandeling mag enkel uitgevoerd worden door gecertificeerde schoonheidsspecialisten en beautysalons.
Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben.
De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.
Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.
Met Meta Therapy is het mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren:
U kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-ageing van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.
 
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_color=”#e8e8e8″]

Zet Dermatude in voor de behandeling van:
√     Gedehydrateerde huid
√     Rijpere huid
√     Craquelé huid
√     Verslapte huid
√     Beschadigde huid (zon / UV-licht)
√     Post-operatieve huid
√     Rokershuid
√     Voorhoofdrimpels

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_color=”#e8e8e8″]

√     Kraaienpootjes
√     Verbeterde huidstructuur
√     Fijnere poriën
√     Lifting
√     Decolleté
√     Fronsrimpels
√     Wallen
√     Anti-ageing
√     Mondrimpels
√     Hals
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_color=”#e8e8e8″]

Gelaatsbehandeling full facial
  60 minuten
1x      €   120,00
4x      €   399,00
8x      €   720,00
Gelaatsbehandeling full facial + rimpelbehandeling
  75 minuten
1x      €   150,00
4x      €   499,00
8x      €   900,00
Gelaatsbehandeling Full facial + hals/decolleté + rimpelbehandeling
  90 minuten
1x      €   199,00
4x      €   699,00
8x      € 1.099,00
Full rimpelbehandeling
  30 minuten
1x      €    60,00
4x      €   220,00
8x      €   400,00

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]