Verjong je huid door huidcellen gezond te maken.
Hydropeptide streeft ernaar de cellulaire gezondheid van je huid te ondersteunen door oplossingen te creëren die de gezondheid van je huid op de lange termijn ten goede komen. Het is een autoriteit op het gebied van anti-ageing & huidverjonging.

Hoe werkt Hydropeptide?
Hydropeptide maakt gebruik van epigenetica, om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en celvernieuwing aan te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentaties en gevoeligheid uit te schakelen. Met Hydropeptide krijg je op moleculair niveau jouw huidcellen weer in een gezonde staat.

Hydropeptide combineert klinische resultaten, innovatieve formules, resultaatgerichte luxe behandelingen & huidverzorging voor nu en in de toekomst!

Wat zijn peptiden?
Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit. De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul. HydroPeptides unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van uw huid en laten uw huid haar jeugdigheid langer behouden.

Waarom hydropeptide?
Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschappers van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, antioxidantrijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse verzorging als professionele behandelingen, gerichte en resultaat gedreven oplossingen. Het is voor alle huidtypen en huidcondities geschikt.

Hoe gezonder jouw huidcellen worden, des te jonger een huidcel kan functioneren en dat betekent meer aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur, alles wat een huid nodig heeft om er jonger uit te gaan zien.

Voordelen van Hydropeptide voor jouw huid?
– Een ware oppepper voor jouw huid
– Verbeterende huidconditie
– Versteviging van jouw huid
– Minder rimpels en fijne lijntjes
– Liftend en contourverstrakking
– Vermindering van couperose en rosacea
– Totale verjonging van jouw uiterlijk

Wat is het resultaat van Hydropeptide?
– Een mooie gezonde en jongere huid.

Voor wie is deze behandeling geschikt ?
– voor iedereen waarbij de eerste tekenen van

veroudering zichtbaar beginnen te worden
– droge en vochtarme huiden
– fijne lijntjes en rimpels
– doffe en vermoeide huiden
– voor iedereen die de huid zo lang mogelijk mooi

wil houden en huidveroudering wil vertragen
– diepe rimpels
– ouderdomsvlekken en pigmentatie
– geïrriteerde huiden
– gestreste huid
– (hormonale) acne huid
– Voor iedereen die DIRECT resultaat wilt.