[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Neoderma

Neoderma gebruikt in haar producten actieve kruiden en plantenextracten waarmee diverse huidproblemen zeer effectief behandeld kunnen worden.
De Bio-peeling van Neoderma is ontwikkeld door een dermatoloog/cosmetoloog en is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De Bio-peeling is niet agressief voor de huid, dus u krijgt geen last van vervelling, roodheid of pijn. U hoeft er niet voor thuis te blijven en kunt zich op de normale manier opmaken. De Neoderma Bio-peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Neoderma -Biopeeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen en zelfs voor de donkergetinte huid. De Biopeeling is geschikt voor gezicht en lichaam, en de behandeling kan eenmalig preventief worden toegepast of als kuur.
De Neoderma Bio-peeling bereikt prachtige resultaten bij huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, littekens en couperose, en kan ook preventief worden ingezet als anti-aging-behandeling.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/Neoderma-1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/Neoderma3.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Wat betekent Neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en behandelingen van Neoderma hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hoe werkt het

Neoderma heeft een aantal behandelingen die een perfect huidvernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden hebben. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de Neoderma behandelingen. Uw Neoderma schoonheidsspecialist adviseert hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem.
De bekende Neoderma Bio-peeling bestaat uit een mengsel van zorgvuldig geselecteerde kruiden. Deze kruiden beschikken over therapeutische eigenschappen. Door het peeling-effect dat deze Neoderma behandeling op de huid heeft, worden bijvoorbeeld acné, lichte pigmentvlekken en littekens effectief behandeld. Ook ontstaat bijvoorbeeld een zichtbare vervaging van rimpels en bij mensen zonder huidproblemen zien we een zichtbare verbetering. Hierbij is geen sprake van een zware vervelling van de huid, maar hooguit slechts een lichte schilfering. Deze 100% natuurlijke peeling is absoluut niet agressief en u hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Na de behandeling verlaat u onze salon met een mooie en rustige huid.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/Neoderma4.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://beautyenskincare.dwm.works/wp-content/uploads/2016/12/neoderma2.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hoe lang werkt het

In de 12 tot 24 uur na de behandeling zullen de sappen van de kruiden die op uw huid gewreven zijn, zich verplaatsen van de opperhuid naar de diepere huidlagen. Daar zorgen ze voor een versnelling van de celdeling. De opperhuid vernieuwt zich gewoonlijk in 28 dagen; met de bio-peeling van Neoderma vindt dit proces plaats in acht tot tien dagen. Neoderma betekent niet voor niets nieuwe huid. Ook wordt het immuunsysteem van de huid verbeterd en wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd.
 

Voor wie is het geschikt

De Neoderma Bio-peeling is zeer geschikt en effectief voor de huid met acné, de vette huid, huid met verwijde poriën, de oudere huid, ouderdomsvlekken, pigmentaties, zwangerschapsmasker en een vermoeide gestreste huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en zowel voor vrouwen als voor mannen. Ook is de Bio-peeling bij uitstek geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De behandeling

Een Neoderma behandeling is niet gebaseerd op het doden van de huidcellen, maar op een fysiologische versnelling van de vernieuwing van de opperhuid. De peeling werkt van binnen naar buiten en is ook zeer geschikt voor een gevoelige huid, zelfs bij rosacea! De peeling zorgt namelijk voor een toename van de dikte van de opperhuid.
Neoderma Bio-peeling normaliseert alle functies van de huid.
 

Huidverbetering en producten voor thuisgebruik

Producten voor thuis ondersteunen de behandeling die u in ons instituut krijgt. De huidspecialist adviseert de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem. Wij hebben productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. Voor mannen hebben we een aparte – zeer innovatieve – lijn. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_button admin_label=”Knop” url_new_window=”off” button_text=”Behandelingen en tarieven” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_border_radius=”10″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ button_border_width=”8″ button_url=”/neoderma/”] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]