[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

IPL / E-light – Duurzaam ontharen

IPL staat voor Intense Pulsed Light en is momenteel de meest gebruikte methode voor definitieve ontharing. Veel moderne, tweede generatie IPL apparatuur, en ook de Simply Beauty E-Light IPL heeft een combinatie van IPL met Radio Frequente golven (RF). IPL bereikt hetzelfde effect als de laser maar voelt een stuk vriendelijker aan en de Radio Frequente golven zorgen ervoor dat de energie van de IPL machine de diepere huidlagen bereikt waardoor de effectiviteit beter is en minder behandelingen nodig zijn.
Alle voordelen op een rijtje

  • Behandeling voor ieder huidtype
  • Snelle en effectieve behandeling door grote behandelkop en snelle pulsfrequentie
  • Duurzame behandelresultaten, geen bijwerkingen
  • De veilige en betrouwbare E-Light/RF technologie met gepulseerd licht is een verdere ontwikkeling op de bestaande en klassieke IPL-technologie.
  • Deze methode is veelzijdiger en veilige

 
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Harsen / ontharen

Harsen is een vorm van ontharen. Met hars wordt de haar met de wortel en al eruit getrokken. De hars wordt verwarmd in een harsapparaat. De warme vloeibare hars wordt op de huid aangebracht en stolt direct. Nu zitten de haren in de hars vast en wordt de hars tegen de haargroeirichting in van de huid getrokken. Hierdoor blijven de haartjes tussen de 3 tot 6 weken weg. Dit ligt eraan in welke groeifase de haar zit.
Harsen van het lichaam is ideaal voor vakantie: Omdat de haren 3 tot 6 weken wegblijven is harsen de uitkomst voor als u op vakantie gaat. U hoeft zich dan niet elke dag te scheren en heeft u daar dus geen omkijken meer naar. Houdt er wel rekening mee dat u de eerste 24 uur niet in de zon of onder de zonnebank mag.
Verschil met scheren: Met scheren krijgt u harde stoppels, omdat de haar in het midden wordt afgesneden en daar is de haar op zijn dikst. Bovendien moet u regelmatig scheren anders zijn de stoppels weer zichtbaar en voelbaar.
Voordelen van harsen: Uw haar blijft langer weg, De haren komen zachter terug, Sommige haren blijven weg omdat de haarfolikel beschadigd is. Dit is het geval bij regelmatig harsen, U hoeft niet elke dag te scheren.
Nadelen van harsen: U kunt pas harsen als er haren zitten en u kunt het niet zelf doen.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]