[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Huidoneffenheden

Heeft u zich altijd al geërgerd aan die rode adertjes, pigmentlekken of andere huidoneffenheden? Dan heeft de T-Away specialiste nu de oplossing in slechts enkele minuten!
 

Welke huidoneffenheden behandelen

  • Couperose
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Spider Naevi
  • Kleine adertjes
  • Bloedblaasje
  • Ouderdomswratten
  • Vetknobbeltjes
  • Rimpels
huidoneffenheden

Steelwratjes, fibromen, bloedblaasjes (maximaal 10) € 55,00
Couperose (15 minuten) € 55,00
Ouderdomswratjes (maximaal 3) € 45,00
Verplichte nazorg voor thuis Gratis

De behandeling van het verwijderen van huidoneffenheden:

De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere
behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt.


Het resultaat na het verwijderen van huidoneffenheden:

In het geval van (steel) wratjes, vetknobbeltjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!


Behandeling van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

Voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij. Om het resultaat te optimaliseren kunt u advies krijgen hoe thuis de behandeling te ondersteunen om vorming van nieuw pigment te voorkomen. Bij twijfel over een huidoneffenheid verwijzen wij u altijd door naar een arts.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]