Mijn naam is Corin Kavadas.
Ik ben 45 jaar, bijna 25 jaar getrouwd en moeder van 3 kinderen van 18, 10 en 6.
In mijn jonge jaren heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd aan het Lya Goosmann instituut in Rotterdam.
na het behalen van mijn diploma heb ik enige tijd als schoonheidsspecialiste gewerkt, maar na de geboorte van mijn kinderen heb ik mij helemaal op hen gericht.
na jaren met liefde voor mijn kinderen te hebben gezorgd, heb ik uiteindelijk mijn hart gevolgd en de opleiding  ´allround semi permanente make-up´ gevolgd en behaald bij Elwira Craczyck, PMI-Rotterdam.
In de permanente make-up heb ik mijn passie gevonden! Ik ben begonnen in een kleine salon aan huis en vind het heerlijk om mijn klanten, soms verbaasd over wat mooi gevormde wenkbrauwen voor je gezicht kunnen betekenen, met een gelukkige lach op het gezicht naar huis te laten gaan. voor mij is iedere klant belangrijk, ik houd van wat ik doe en streef naar perfectie, wat soms wel eens kan resulteren in een iets langere tijd in de stoel dan van te voren afgesproken. Ik ben van mening dat iedere klant de beste behandeling verdient en raffel daarom nooit een behandeling af, maar neem de tijd die ik nodig acht.

Ik ben zeer verheugd dat ik in contact ben gekomen met Willemijn van Beauty Skincare Schiedam en daar permanente make-up kan gaan plaatsen.
Willemijn is een topper en werken in haar team en mooie salon is voor mij een droom die uitkomt!

Ik ben gekeurd en werk volgens de strenge landelijke hygiënevoorschriften van de GGD, waarmee u verzekerd bent van een volledig veilige en hygiënische behandeling.

Bekijk hier mijn website!